FEEDBACKFORMULIER

Wij waarderen uw feedback!

FEEDBACK
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht

* verplichte velden

Baas over je eigen toekomst

Baas over je eigen toekomst
Mijn toekomst in ...

Een baan vinden die bij je past, kan best een uitdaging zijn. Er zijn immers zoveel richtingen mogelijk. Omdat de toekomst dichterbij is dan je denkt, kan het geen kwaad om alles voor jezelf eens goed op een rijtje te zetten. Waar liggen mijn kwaliteiten? Wat kan ik toevoegen aan de samenleving? De keuze is reuze. Ga jij voor een baan in de bouw, metaal, ICT, Transport & Logistiek, techniek of zorg? Stuk voor stuk sectoren waarin de mbo-banen voor het oprapen liggen. Dat moet een fijne gedachte zijn bij het starten van een nieuwe opleiding, nieuwe baan of carrièreswitch.

Online serie BAAS Over Je Eigen Toekomst

Op YouTube is er een online serie te volgen waarin elke maand te gekke MBO beroepen en mooie werkgevers uit de Drechtsteden te zien zijn. Het doel hiervan is dat jij weer gaat kiezen voor de praktijkberoepen waar een groot tekort is aan goed geschool personeel: een Leven Lang Ontwikkelen is de doelstelling.

In elke aflevering zijn hele leuke interviews met zowel de BAZEN als de medewerkers en Tim te zien. Tim stelt de juiste vragen, is een tikkeltje eigenwijs maar bovenal geïnteresseerd en betrokken bij de campagne.

POWERED BY

powered by